Skupina Scorpio podepsala smlouvu o poskytování služeb CARGOMASTER Services pro flotilu na 5 let

Společnosti Scorpio Group a KROHNE podepsaly pětiletou smlouvu na služby doplňující nejnovější systém pro sledování nádrží CARGOMASTER.

Systémy pro sledování nádrží mají zásadní význam pro bezpečnost osob, plavidel a životního prostředí. Jejich výpadek by mohl navíc potenciálně způsobit významné narušení provozu, což by vedlo ke zpoždění a dalším nákladům. Přechod na nejnovější verzi systému sledování nádrží CARGOMASTER umožňuje provozovatelům plavidel Scorpio využívat řadu prioritních pohotovostních služeb. Patří mezi ně online podpora, vylepšené uživatelské rozhraní a zjednodušené strategie údržby pro zvýšení spolehlivosti.

"Jsme hrdí na to, že můžeme podporovat obchodní činnosti společnosti a posilovat naše partnerství se skupinou Scorpio," říká Piero Padroni, ředitel divize Marine společnosti KROHNE Itálie. Ralf Dopieralla, globální manažer prodeje společnosti KROHNE Marine Norsko, dodává: "Naším cílem je poskytovat výjimečnou poprodejní podporu a služby, přičemž hlavní prioritou pro nás bylo zkrácení doby řešení problémů a zkrácení doby čekání na specialistu podpory."

Skupina Scorpio se sídlem v Monaku je majitelem a provozovatelem prvotřídní nákladní kapacity sestávající z nejnovější generace tankerů s nízkou spotřebou paliva vyráběných v renomovaných loděnicích. Společnost Scorpio Tankers, člen skupiny Scorpio Group, kótovaná na newyorské burze, v současné době provozuje flotilu více než 100 tankerů.

Krohne CZ, spol. s r.o.
Opavská 801/8a
63900 Brno

Kontakt pro tisk

Krohne Logo

O firmě KROHNE

Firma KROHNE je světovým výrobcem a dodavatelem měřicích přístrojů, měřicích kompletů a služeb v řadě průmyslových odvětví. Firma KROHNE byla založena v roce 1921, sídlí v německém Duisburgu, má více než 4000 zaměstnanců a nabízí rozsáhlé znalosti aplikací a místní kontakty pro projekty instrumentace ve více než 100 zemích světa. Firma KROHNE usiluje o nejvyšší kvalitu výrobků a neustálé inovace a patří k předním světovým výrobcům procesní instrumentace.

e-mail
Kontakt